Nyhed | Klimaudvikling | Naturgas | Grøn omstilling 22. oktober 2019

Transportfirma åbner egne tankstationer med flydende gas

Tysk transportfirma fremmer deres egen grønne omstilling

Det tyske firma har taget beslutningen om at oprette et netværk af gas-stationer, fordi de oplever, at efterspørgslen på bæredygtige brændstofløsninger vokser hurtigere end markedet kan nå at følge med, så de har taget sagen i egen hånd.

HAVI har indtil videre oprettet fire tankstationer til flydende naturgas, og en ny er planlagt til at åbne i begyndelsen af 2020. De fire første stationer har vist sig at være en stor succes, udtaler en repræsentant for HAVIs ledelse, og HAVI driver da også pt.en af Tysklands største flåder af lastbiler der kører på flydende gas. Efter de forleden fik leveret ni gasdrevne Scania-lastbiler, har HAVI nu 35 gasdrevne køretøjer på distributionscenteret i Duisburg. Målet for 2021 er at 70 procent af firmaets køretøjer kører på alternative brændstoffer. De gasdrevne lastbiler udleder færre emissioner, og er tilmed også mere støjsvage end gængse lastbiler.

(Kilde: Transportmagasinet d. 18. oktober 2019)


BUSplan fuel+more

Har du brug for hjælp?
Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA og Googles fortrolighedspolitik og servicevilkår gælder.

ACERcon A/S har siden 1994 udviklet brugervenlige registrerings- og dokumentationssystemer som kræver et særligt kendskab til lovgivning inden for løn, overenskomster, miljø og transportbranchen.

Vi er eksperter med design og udvikling af softwareløsninger, som sidder klar til at rådgive dig bedst muligt.

Interesseret i at høre mere? Udfyld felterne og så tager vi kontakt til dig.