Vores historie


Hos ACERcon A/S er vi eksperter i at udvikle IT-systemer til transportbranchen


Mission
ACERcon A/S er et selvstændigt dansk softwarehus med hovedsæde i Odense. Siden 1994 har vi udviklet brugervenlige ressource planlægningsværktøjer, registrerings- og dokumentationssystemer, som kræver et særligt kendskab til dansk lovgivning indenfor løn, overenskomster og miljø i transportbranchen. 

Vores allerførste produkt, TransEconomy, blev en nordisk succes, og markerede vores kompetencer i transportbranchen. Vi har nu aktiviteter og kunder i hele Danmark og i Norge samt Holland, fordelt på alt fra busselskaber og lastbilvirksomheder til kommunale enheder. 

Vores stærkeste brands, BUSplan og fuel+more er eksempler på systemer, der giver store besparelser i driften, samtidig med at de løser virksomheders behov for optimal it-styring. Alle vores ydelser tilbydes som abonnementsløsninger, der prismæssigt tilpasser sig vores kunders størrelse.

Vision
ACERcon A/S er et innovativt og dedikeret softwarehus, der leverer skræddersyet it-løsninger til kunderne. Vi vil være den førende og absolut foretrukne leverandør af it-løsninger til brancher, der har flåde-, bus- og personaleadministration samt daglig disponering heraf som en del af virksomhedernes administrationsområde.
Vi vil fortsat bibringe værdiskabende service til vores kunder med et højt serviceniveau og løbende udvikling.

Kerneværdier
Vi lytter til vores kunder, og optimerer hele tiden vores løsninger, baseret på jeres behov og ønsker. Vi sætter pris på den tætte kontakt, og et samarbejde med os inkluderer derfor også et håndtryk og en kop kaffe ved et personligt fremmøde.

  • Vi er lyttende, imødekommende og møder vores kunder i øjenhøjde

  • Vi holder os opdaterede indenfor de nyeste lovkrav og teknologiske udvikling

  • Vi arbejder med en uformel tone og højt til loftet

  • Vi skaber innovative it-løsninger til transportbranchen

  • Vi har respekt for det tætte samarbejde og dialogen mellem mennesker

Claus Henriksen

Adm. direktør & udvikler

Kim Foder

Udvikler

Katja Højland Kjer

Udvikler

Ann-Sofie Dall

Administrativ koordinator

Simon Nyborg Jensen

Udvikler

Simon Bang

Studentermedhjælper

Kontakt os

Har du spørgsmål omkring transportbranchen, har vi svarene.

66 17 54 86
Mandag - Torsdag 09:00 - 16:00
Fredag 09:00 - 15:00
mail@acercon.dk