Nyhed | Transportmessen | MCH | Dansk Persontransport 27. marts 2019

Med MCH i bakspejlet...

...at finde vej ud af Messecenter Herning, og hjem til O'ense (det er jo sværere at finde rundt i MCH end i IKEA!)

Messens første to dage, torsdag og fredag stod i det professionelle tegn, da Dansk Persontransport traditionen tro, afholdt deres årsmøde i forbindelse med Transportmessen.

Hos ACERcon var vi glade for at være i Herning og mødes med forretningspartnere, kunder og potentielle kunder fra hele landet. Der blev småsludret, networket og nydt kæmpe hotdogs, og udover at fortælle om vores nye løsninger: DriverInsight og Fuel+More, fik vi også snakket BUSplan og TransEconomy samt fik nogle interessante input med hjem i kufferten til overvejelse.

Lørdag er traditionelt den store 'familie-messe-dag', hvor en masse glade og nysgerrige børn kommer med mor og far på Transportmesse. Her var ACERcon (indrømmet) langtfra den mest iøjnefaldende af standene for de små størrelser. MEN vores Dumle-slikkepinde havde derimod en ret tiltrækkende virkning på de glade små - og store - messegængere. Det var superhyggeligt - godt vi havde købt rigeligt med slik!  

Alt i alt et vellykket og produktivt messebesøg. Tak for denne gang, og på gensyn i 2021, Herning! :-)


BUSplan fuel+more DriverInsight

Har du brug for hjælp?
Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA og Googles fortrolighedspolitik og servicevilkår gælder.

ACERcon A/S har siden 1994 udviklet brugervenlige registrerings- og dokumentationssystemer som kræver et særligt kendskab til lovgivning inden for løn, overenskomster, miljø og transportbranchen.

Vi er eksperter med design og udvikling af softwareløsninger, som sidder klar til at rådgive dig bedst muligt.

Interesseret i at høre mere? Udfyld felterne og så tager vi kontakt til dig.