Vores historie


Hos ACERcon A/S er vi eksperter i at udvikle it-systemer til transportbranchen.


ACERcon er et selvstændigt dansk softwarehus med hovedsæde i Odense. Siden 1994 har vi udviklet brugervenlige registrerings- og dokumentationssystemer, som kræver et særligt kendskab til dansk lovgivning indenfor løn, overenskomster og miljø i transportbranchen. 

Vores allerførste produkt, TransEconomy, blev en nordisk succes, og markerede vores kompetencer i transportbranchen. Vi har nu aktiviteter og kunder i hele Danmark og i Norge, fordelt på alt fra busselskaber og lastbilvirksomheder til kommunale enheder. 

Vores stærkeste brands, BUSplan og Fuel+More, er eksempler på systemer, der giver store besparelser i driften, samtidig med at de løser virksomheders behov for optimal it-styring. Alle vores ydelser tilbydes som abonnementsløsninger, der prismæssigt tilpasser sig vores kunders størrelse.

Vores vision
ACERcon A/S vil forsat være den absolut foretrukne leverandør af it-løsninger til alle brancher, der har flåde- og personaleadministration samt daglig disponering heraf som en del af virksomhedernes administrationsområde. Vi vil fortsat bibringe vores kunder værdiskabende service ved et højt serviceniveau og løbende udvikling af systemerne. 

Vi lytter til vores kunder, og optimerer hele tiden vores løsninger, baseret på jeres behov og ønsker. Vi sætter pris på den tætte kontakt, og et samarbejde med os inkluderer derfor også et håndtryk og en kop kaffe ved et personligt fremmøde.

 

Kontakt os

Har du spørgsmål til vores eksisterende ydelser eller forslag til udvikling af nye it-systemer, jeres virksomhed har behov for, er du velkommen til at kontakte os.

+45 66 17 54 86

Mandag til torsdag kl. 09:00-16:00 • Fredag kl. 9:00-15:00

mail@acercon.dk