Om AcerCon

Hos ACERcon A/S er vi eksperter i at udvikle it-systemer til transportbranchen.

Siden 1994 har vi udviklet brugervenlige registrerings- og dokumentationssystemer som kræver særligt kendskab til lovgivning inden for løn, overenskomster, miljø og transportbranchen.

ACERcon er et selvstændigt dansk firma og vi har derfor gode forudsætninger for hurtigt at tilpasse vores systemer til ændringer i dansk lovgivning og danske forhold.

Vores stærkeste brands, BUSplan og EasyAutoSkade, er eksempler på systemer, der giver store besparelser i driften, samtidig med at de løser virksomhedernes behov for optimal it-styring. Alle ydelser tilbydes som abonnementsløsninger, der prismæssigt tilpasser sig kundens størrelse.

Vores allerførste produkt, TransEconomy, har siden 1994 udviklet sig til en nordisk succes. TransEconomy blev udviklet som virksomhedssystem til Shells kunder i tæt samarbejde med Shell Danmark og er senere også tilbudt til Shells kunder i hele Norden. Efterfølgende har vi indgået lignende samarbejder med Q8, Statoil og OK.

TransEconomy har markeret vores kompetencer i transportbranchen, og det betyder at både busselskaber, lastbilvirksomheder og kommunale brancher præsenterer os for deres problemstillinger og behov for optimeret it-styring.

Det er ud fra disse henvendelser, vi hele tiden optimerer TransEconomy og udvikler helt nye systemer til gavn for transportvirksomheder.

Sideløbende har ACERcon en række udviklingsprojekter for kunder, der ønsker deres helt egne it-løsninger.

ACERcon har hovedsæde i Odense men har aktiviteter og kunder i hele Danmark og i Norge. Vi sætter pris på den tætte kontakt, og et samarbejde med os inkluderer dermed også håndtryk og en kop kaffe ved vores personlige fremmøde hos kunderne.

Vores vision

ACERcon A/S vil forsat være den absolut foretrukne leverandør af it-løsninger til alle brancher, der har flåde- og personaleadministration samt daglig disponering heraf som en del af virksomhedernes administrationsområde. Vi vil vedholdende bibringe vores kunder værdiskabende service ved højt serviceniveau og udvikling af systemerne.

Har du spørgsmål til vores eksisterende ydelser eller forslag til udvikling af nye it-systemer, jeres virksomhed har behov for, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 6617 5486.

error: Content is protected !!