TransEconomy Vognmand Hold styr på ressourcerne i dit vognmandsfirma og spar tid og penge

Hvis du vil spare tid og penge
Transportfirmaers nemme adgang til dokumentation, kontrol og besparelser


Forbrugsstyring

Systemet letter administrationen af tankkort, materiel, medarbejdere o.l. Henter tankninger fra både hjemmeanlæg, lagre og tankstationer. Med TransEconomy kan du definere regler for forbrugsmønstre af brændstof eller materiel og modtage alarm ved overtrædelse. Tankkort kan desuden opsættes individuelt til at kræve pinkode eller anden identifikation.

Beholdningsstyring

Styring af beholdningsniveau og identifikation af leverancebehov. TransEconomy kan anvendes til lækagekontrol. Systemets dokumentation via pejlebog, opfylder myndighedernes dokumentationskrav for beholdere - benyttes til kontrol af beholdninger, som virksomheden er ansvarlig for. Beholdningerne noteres automatisk i virksomhedens pejlebog og kontrolleres med udleveringerne. En difference vil straks blive præsenteret for systemets brugere.

Forbrugs- og kørselsstatistik

Overordnet forbrugsrapportering for materialer og medarbejdere. TransEconomy-systemet giver en detaljeret forbrugsrapportering fordelt på materiel, medarbejder eller lignende – modulet giver virksomheden et hurtigt og nøjagtigt overblik af virksomhedernes forbrug opdelt på forbrugsstofferne. Forbrugsrapporter kan f.eks. afsløre fejl på biler. Systemet giver desuden nem adgang til oplysninger ved evt. viderefakturering eller projektopdeling.

Vedligeholdelse

Med TransEconomy kan du undgå nedbrud, ved at sikre en konstant vedligeholdt flåde med automatisk indkaldelse til forebyggende vedligeholdelse. Systemet kan hjælpe med at overholde serviceaftaler og syn. Det viser omkostningshistorik fx materiel- og omkostningshistorik - TransEconomy er et enestående styringsværktøj for virksomhedens administration af materialets vedligeholdelse og udskiftning. Historikken kan være afgørende ved et salg.

Spar tid og penge med TransEconomy

TRANSeconomy blev udviklet som virksomhedssystem til Shells kunder i tæt samarbejde med Shell Danmark og er senere også tilbudt til Shells kunder i hele Norden. Efterfølgende har vi indgået lignende samarbejder med Q8, Statoil og OK.

Lovkravene til transportfirmaer er store, når det gælder dokumentation og styring af brændstof samt flådedrift. Men det behøver ikke være besværligt. Med it-programmet TRANSeconomy er lovkravene nemme at opfylde.

Virksomheder i transportbranchen, der stadig bruger Excell-ark eller andre separate programmer til at håndtere den omfattende lovmæssige dokumentation, vil med Transeconomy spare både tid og penge på at effektivisere registreringerne.


Få overblik og brugbar statistik

Styringsmodulerne i Transeconomy modtager data via nettet og arbejder sammen. Det gør det nemt for transportvirksomheder at validere og dokumentere udlevering og forbrug af brændstof samt vedligeholdelse af flåder og deres kørselsstatistik.

Det komplette system giver et anvendeligt overblik, som gør det synligt, hvor der kan opnås besparelser ved at optimere driften inden for forbrug, beholdning, kørsel og vedligeholdelse.